PANU

Olen intohimoinen agilityharrastaja, yrittäjä ja pitkäaikaisen kokemuksen omaava valmentaja. Valmentajataustani lähtee parinkymmenen vuoden takaa, jolloin kilpailin kymmenottelussa Suomen kärkitasolla ja kouluttauduin mm. suorittamalla yleisurheilun A-valmentajatutkinnon.

Viimeisen 15 vuoden aikana olen valmentanut yritysmaailmassa Sales Energy Consultingissa, agilityohjaajien kuntovalmentajana Citius, Agilitius, Fortius -Kuntoremontissa sekä agilityvalmentajana Agilitysharksissa.

 

TOP 5 -saavutukset

– Agility SM-11

– 10-ottelu SM-3

– Opiskelijoiden painonnoston SM-1

– Master of Business -tutkinto

– 30 vuotta esimies-, asiakaspalvelu- ja valmentajakokemusta

 

HAI

Hai syntyi 16.10.2013 ja on minulle viides agilitykoira, jota lähdin alusta asti kouluttamaan. Hai, Tending Glim, on kahden huippuagilitykoiran, "Gaia" - Tending Kayo ja "Tip" - Mawlch Tip, pentuja. Maailman ystävällisin koira, joka kuitenkin töitä tehdessään syttyy aina täysillä. 

Syksyllä 2018 Hai täytti 5 vuotta ja starttasi 3-luokassa. Ensimmäisten starttien tuloksena on jo muutama nollavoitto ja useita kisapäivän nopeimpia ratoja. Ollaan edetty vaikeuksien ja vastoinkäymisten kautta kohti tavoitteellista kisauraa, vuonna 2019 nähdään mihin se meidät vie!

Panun koulutuksista sanottua:

 

"On ollut tosi hyvä lähteä etenemään tietyllä metodilla johdonmukaisesti ja tulokset näkyvät nopeasti.  Panu on kärsivällinen ja hyvä valmentaja ja treenit ovat sopivasti haastavia ja motivoivia."

"Kun nuoren koiran kanssa aloittaa tekemään asioita hyvällä tavalla, se kantaa pitkälle.
Ymmärrän nyt kuinka tärkeää on luoda hyvä pohja ohjaustavalle eikä vain säheltää sitä ja tätä. Aion jatkaa näitä valmennuksia vielä pitkään."

"Vanhemman koiran koulutusohjaaja kehui suuntakäskyvalmennuksia...

Uusi pentu oli todella aktiivinen ja mahdollisuus aloittaa pentukurssilta oli todella mieluinen vaihtoehto päästä pennun ikätasoisestiopiskelemaan agilityn valmistavia juttuja."

"Valmennus on ollut kannustavaa ja ollaan niiden avulla päästy omista epätoivon ja epäilyksen hetkistä yli. Olemme saaneet pennun kanssa monia hyviä onnistumisen kokemuksia. Ryhmäkoko on riittävän pieni ja yksittäinen treenihetki riittävän lyhyt, jotta nuori koira on jaksanut keskittyä tehtäviin. Kotitehtävät ovat antaneet suuntaa omatoimiseen harjoitteluun. Jatkokurssi jatkaa sopivasti siitä mihin edellissä jäätiin."

"Pentukurssia olen jo suositellut parille tuttavalle omien kokemusten perusteella. Yksilöllinen ote koulutettavaan ja näkemys siitä miten eri tyyppiset koirat toimivat. Suuntakäskykurssi soveltuu lajista kiinnostuneelle harrastajalle, joka haluaa hyvin etäohjattavan koiran."

"Kaipasin kokeneen valmentajan näkemyksiä ja apua tilanteeseeni. Panu Erolan suuntakäskyvalmennuksista olin kuullut ja lukenut paljon hyvää. Suuntakäskyjä olen käyttänyt vanhempien koirieni ohjaamisessa agilitykisoissa jo useamman vuoden ajan. Panun opettamia todella tiukkoja käännöksiä on ollut ilo opiskella, kun on konkreettisesti saanut kokea niistä saadun hyödyn."

"Panun valmennus on erittäin hyvin ja perusteellisesti suunniteltu kokonaisuus, myös kirjallinen aineisto on huolella laadittua... Harjoitukset saattavat välillä tuntua haasteellisilta, mutta sitä enemmän niistä oppii, ja sen suurempi on sitten onnistumisen ilo."

"Panu keskittyy jokaisen koirakon ominaisuuksiin, vahvuuksiin ja kehityskohteisiin. Olen täysin vakuuttunut siitä, että Panu Erolan monipuolisilla ja hyvin suunnitelluilla suuntakäskykoulutuksilla pääsen tavoitteeseeni - kilpailemaan agilityssä  myös nuorten koirieni kanssa, niitä etäältä ja takaa ohjaten."

"Lähdin mukaan suuntakäskyvalmennukseen, koska oli pakko muuttaa ohjaustyyliä omien jalkavaivojen takia. Kun en pystynyt enää juoksemaan koiran tahdissa niin oli pakko keksiä jotain muuta, jotta pystyin jatkamaan agilityn parissa. Suuntakäskyt ova osoittautuneet ratkaisuksi pulmaani, koirani on alkanut työskennellä itsenäisesti eikä enää tarvitse ehtiä joka paikkaan sitä ohjaamaan."

 

"Valmennustapa on ollut erinomainen ja kannustava ja valmentaja ei koskaan hermostu... Harjoitukset ovat olleet sopivan haastavia, mutta kuitenkin niin, että koiralla on ollut varmuus suorittamisessa. Paljon onnistumisia, mikä on luonut positiivista tunnelmaa. Myös harjoitusten ongelmakohtiin on aina löytynyt keinot ratkaista ne."

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com