Tiukkojen ja peruskäännösten erottelu

April 30, 2015

Käännösten erottelua lähdettiin kokeilemaan puhtaasti sillä tavalla, että tehdään peräkkäin erilaisia käännöksiä (tiukkoja ja loivia) ja katsotaan, mikä toimii parhaiten ;-) Me ollaan toistaiseksi pidetty tosi simppeli linja, eli suuntakäskyjä käytetään tiukimpiin käännöksiin (= esim. palataan takaisin lähtösuuntaan tai välistävedot) ja peruskäännökset tehdään ohjauksen ja jonkinlaisen "jarrusuhinan" yhdistelmällä. Lisäksi olen tykännyt pitää putkiansoja mukana näissä treeneissä, jotta voi varmistaa seuraako koira oikeasti ohjauksia/käskyjä. Tässä on vielä tosipaljon työtä, varsinkin sitten kun otetaan  mukaan muita ansaesteitä (hypyt, kontaktit tms) ja laitetaan peräkkäin loivia ja tiukkoja käännöksiä. Mutta askel kerrallaan edetään ;-)

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Sipoossa nähty järvi-HAI!

July 5, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com