Suuntakäskyjen testaaminen kisoissa

May 17, 2015

Pari kertaa ollaan Hain kanssa päästy mölli-hyppärille tai vastaavalle testaamaan ohjaamista myös kisatilanteessa, ja hyvä niin ;-) Harjoituksista on kuitenkin matkaa siihen, että sama onnistuu luotettavasti myös kisoissa. Mölliradoilla tulee toki vähemmän käännöksiä, mutta tämänpäiväisellä oli mukavasti haastetta ja päästiin kokeilemaan kahta peräkkäistä käännöstä kauempaa ohjattuna, ja hyvin tuntui toimivan: koira eteni rohkeasti ja käännökset oli varmoja, ei turhempia vilkuiluja mukana! Loppusuora oli kuitenkin sen verran vauhdikas, ettei täysin onnistunutta ohjausta löytynyt. Tuollaisia (poikittaishyppy keskellä vauhtisuoraa) pitää ottaa treeniohjelmaan ja kokeilla, mikä meille toimisi parhaiten. Pienistä virheistä huolimatta (mölleissä virheet tulee aikasakkona) vauhti riitti tänään voittoon ;-) Hain kanssa oli upea kirmata...

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Sipoossa nähty järvi-HAI!

July 5, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com