Treeniryhmällä harjoiteltiin itsenäistä etenemistä

May 29, 2015

AgilitySHARKSin treeneissä lauantaina muistuteltiin perusteita ja harjoiteltiin itsenäistä etenemistä yhä kauempana ohjaajasta. Kuten kuvasta näkyy, eri ikäiset ja kokoiset koirat voivat hyvin harjoitella suuntakäskyjä, riman korkeudella ei itse asiassa ole perusharjoittelussa juurikaan väliä ;-) Suunnat ja käännökset voi oppia todella hyvin jo nuorena koirana vaikka rimat olisi vielä kokonaan maassa.

 

Suuntakäskyillä pyritään vahvistamaan kaikessa ohjauksessa tärkeää asiaa, riippumattomuutta ohjaajasta. Jokainen vilkaisu/"kysyminen" ohjaajan suuntaan hypyn jälkeen maksaa kymmenyksiä ajassa. Miten saamme koiran etenemään niin, että koko ajan tietää mihin seuraavan hypyn jälkeen mennään ilman että tarvitsee koko ajan vilkuilla ohjaajan suuntaan?

 

Ei helppoa, mutta kuitenkin mahdollista!

Please reload

Featured Posts

Sipoossa nähty järvi-HAI!

July 5, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com