Takakierrot ansaestetestissä

July 19, 2015

 

 

Hain kanssa ollaan otettu tavaksi testata ohjausten osaaminen ja itsenäisyys ansaesteillä: jos koira pystyy tekemään käännöksen, kierron tai ohjauksen esim. aivan putken vierestä täydessä vauhdissa, todennäköisesti on ohjaus opittu. Varsinkin jos sen pystyy toistamaan useamman kerran ilman virhettä ;-) Viimeisen parin viikon aikana meillä on ollut teemana erilaiset versiot takakierroista: 1) Ohjaaja "sisällä/ulkona" 2) hypyn vieressä ansaeste (esim. putki) 3) Etäisyyden lisääminen/ehtiminen seuraavalle esteelle (esim. puomi). Videolla muutama lyhyt pätkä näistä kokeiluista ;-)

Please reload

Featured Posts

Sipoossa nähty järvi-HAI!

July 5, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com