Jokainen vilkaisu ohjaajaan vie aikaa

July 31, 2015

Yksi tärkeä tavoite suuntakäskyjä harjoitellessa on etenemisnopeuden lisääminen. Niinkuin tiedämme, jokainen koiran vilkaisu ohjaajaan esim. hypyn jälkeen maksaa ainakin kymmenyksen ajassa. Suuntakäskyn yksi tavoite on lisätä koiran itsevarmuutta etenemisessä, vaikka ohjaajan liike ei aina olisikaan ajoissa/kohdallaan. Jokaisen on helppo testata oman koiran itsevarmuutta radalla kuvaamalla videolle ja tsekkaamalla kuinka monta  hidastavaa vilkaisua ohjaajaan esim. 20 esteen radan aikana tulee.

 

Hain kanssa testaamme tätä säännöllisesti juuri videoita hidastettuna katsomalla. Tällä viikolla kävimme tekemässä testin, jossa yhdistimme tämänhetkisen maksimivauhdin ja tiukat käännökset. Vaikka aika vähillä vilkaisuilla menee jo pitkäkin pätkä, kovasti pystyy vielä parantamaan ;-) Hauskaa taisi olla kummallakin...

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Sipoossa nähty järvi-HAI!

July 5, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com